Meille töihin

Haluaisitko olla osana Joen tuoretta eteenpäin liikkuvaa työympäristöä? Omaatko hyvän asenteen ja aktiivisen tekemisen fiiliksen? Alta löydät ilmoituksemme vapaista työpaikoista Joella sekä avoimen hakemuksen ohjeet. Hae, verkostoidu ja tule osaksi kehittämään kaupunkeja kohti parempaa liikkumista.

Avoimet työpaikat

Haemme nyt kenttätyöntekijöitä

Haluaisitko päästä osaksi Joen kenttätiimiä?

Kenttätiimin tehtäviin kuuluu lautojen uudelleen sijoittaminen, kuljettaminen kentälle ja takaisin, sekä erilaiset varastotehtävät. Etsimme kenttätyöntekijöitä nyt kaikkiin kaupunkeihin, jossa toimimme. Kenttätyöntekijänä pääset osaksi joustavaa tiimityötä, jossa sinulla on mahdollisuus laajaan vaihteluun työajoissasi. Etsimme tehtävään vastuuntunnolla ja aktiivisella asenteella varustettua tekijää. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Tutustu tarkemmin

Avoin hakemus

Eikö avoimista työpaikoista tällä hetkellä löydy juuri sinulle sopivaa työtehtävää? Ei hätää! Jätä meille avoin hakemus ja verkostoidu kanssamme. Kaipaamme uusia tuoreita osaajia auttamaan meitä viemään kaupunkien kehitystä eteenpäin, kohti parempaa liikkumista. Tuoreena työpaikkana Joella avoimet hakemukset huomioidaan ja ne usein erottuvat edukseen.

Laitathan meille avoimeen hakemukseesi lyhyen esittelyn itsestäsi ja omasta osaamisestasi. Miksi juuri sinä olisit hyvä lisä Joen tiimiin? Muistathan liittää mukaan myös CV:n.

Hakemuksen voit lähettää meille osoitteeseen: rekry@joescooter.fi

Joe organisaatio

Joe luo mahdollisuuksia…

…kaupungeille kasvaa ja olla osana muutosta.

…ihmisille liikkua kaupungin sisällä uusilla ja hauskoilla tavoilla.

…työntekijöilleen kehittyä ja edetä urallaan.

…tehdä ympäristöystävällisempi valinta.

Joe tavoittaa

Työympäristössämme panostamme ihmislähtöiseen johtamiseen. Tahdomme olla tavoitettavissa. Saavutamme tavoitettavuuden selkeällä organisaatiorakenteella, hyvällä perehdytyksellä työtehtäviin sekä tehokkaalla viestinnällä. Näin ongelmatilanteet saadaan ratkottua nopeasti ja automaattisesti. Tahdomme, että Joella apu ja tuki on helposti saatavilla.

Joe tavoittaa myös asiakkaan. Tahdomme panostaa asiakasviestintämme laatuun, tehokkuuteen ja automatisointiin. Kun kyseessä on yhteinen jaettu kulkuväline, ajajan palaute Joen asiakaspalvelijoille on äärimmäisen arvokasta. Nopeasti ja sujuvasti kulkeva tiedonvaihto asiakkaan ja asiakaspalvelumme välillä on kaikille eduksi. Tämän vuoksi tahdomme tehdä siitä mahdollisimman sujuvaa.