Meille töihin

Haluaisitko olla osana Joen tuoretta eteenpäin liikkuvaa työympäristöä? Omaatko hyvän asenteen ja aktiivisen tekemisen fiiliksen? Alta löydät ilmoituksemme vapaista työpaikoista Joella sekä avoimen hakemuksen ohjeet. Haemme tällä hetkellä työntekijöitä kaupunkeihin Kalajoki, Mikkeli, Kouvola, Rovaniemi, Rauma, Pori ja Hämeenlinna. Hae, verkostoidu ja tule osaksi kehittämään kaupunkeja kohti parempaa liikkumista.

Avoimet työpaikat

Viestintä- ja somevastaava

Somevastaavan etätyössä tehtäviisi kuuluu Joe Scooterin some-tilien sisällön suunnittelu, tuottaminen ja asiakasviestintä somekanavissa. Viestintävastaavan työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva, tehtäväsi voivat vaihdella lisäksi nettisivujen parantelusta lehdistötiedotteiden kirjoittamiseen. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä hallita kokonaisuuksia ja idearikasta lähestymistä somen tekemiseen. Tämä on oiva mahdollisuus somesta ja viestinnästä kiinnostuneelle tai alaa opiskelevalle, päästä näyttämään kyntensä sekä kartoittaa osaamista ja kokemusta tulevaisuutta varten!

Sähköpotkulautojen korjaaja

Varastotyöntekijänä vastuullasi on Joe Scooter sähköpotkulautojen korjaus ja huoltotehtävät. Meidän matkassamme pääset osaksi innovatiivista joukkoa, joka kannustaa jokaista jäsentään hyödyntämään omia vahvuuksiaan aktiivisessa työyhteisössä. Hyvä asenne, joustavuus ja halu kehittyä antavat loistavat lähtökohdat työssä onnistumiselle. Oletko sinä etsimämme henkilö tehtävään?

Vuoroa tekevä esihenkilö

Esihenkilönä sinulla on päivittäinen kokonaisvastuu kaupunkisi toiminnasta. Jokaisen tiimimme jäsenen onnistuminen kasvattaa koko työyhteisömme onnistumista, kasvua ja hyvää fiilistä. Esihenkilönä sinulla on tärkeä tehtävä sen varmistamisessa, että nämä asiat toteutuvat työyhteisössä. Oletko sinä etsimämme henkilö tehtävään?

Support esihenkilö

Support -esihenkilön etätyössä sinulla on päivittäinen kokonaisvastuu teknisen tuen toiminnasta. Esihenkilön tehtäviin kuuluu huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista ja työssä onnistumisesta. Support-esihenkilönä tehtäviisi kuuluu lisäksi asiakaspalautteisiin vastaaminen sekä asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen. Toivomme löytävämme tehtävään asiakaspalveluhenkisen tyypin, jolla löytyy itsenäistä asennetta, kykyä hallita kokonaisuuksia ja tietoteknistä osaamista. Sopisitko sinä tehtävään?

Kenttätyöntekijä

Pakettiautonkuljettajana tehtävänäsi on sähköpotkulautojen keräily, sekä erilaiset varastotehtävät. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi, joita tehdään kolmessa vuorossa kellon ympäri. Työssä tarvitaan kykyä toimia itsenäisesti, reipasta asennetta, B-luokan ajokorttia sekä ajoneuvon käsittelytaitoja. Vaikka työtä tehdäänkin itsenäisesti, tarvitaan työssä myös tiimipelaajan taitoja ja kykyä ottaa työkaverit huomioon. Olisitko sinä sopiva tyyppi kenttätyöntekijäksi?

Avoin hakemus

Eikö avoimista työpaikoista tällä hetkellä löydy juuri sinulle sopivaa työtehtävää? Ei hätää! Jätä meille avoin hakemus ja verkostoidu kanssamme. Kaipaamme uusia tuoreita osaajia auttamaan meitä viemään kaupunkien kehitystä eteenpäin, kohti parempaa liikkumista. Tuoreena työpaikkana Joella avoimet hakemukset huomioidaan ja ne usein erottuvat edukseen.

Laitathan meille avoimeen hakemukseesi lyhyen esittelyn itsestäsi ja omasta osaamisestasi. Miksi juuri sinä olisit hyvä lisä Joen tiimiin? Muistathan liittää mukaan myös CV:n.

Hakemuksen voit lähettää meille osoitteeseen: rekry@joescooter.fi