Sähköpotkulautojen korjaaja Joe Scooterille

Olemme kotimainen yritys, tavoitteenamme on kasvaa ja parantaa ympäristöystävällisiä muotoja kaupungissa liikkumiseen. Meidän matkassamme pääset osaksi innovatiivista joukkoa, joka kannustaa jokaista jäsentään hyödyntämään omia vahvuuksiaan aktiivisessa työyhteisössä. Tule viettämään kesä Joen kanssa!

Varastotyöntekijänä vastuullasi on Joe Scooter sähköpotkulautojen korjaus ja huoltotehtävät. Aiempi kokemus sähköpotkulautojen korjaamisesta ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työhön. Työssä kuitenkin vaaditaan kokemusta työkalujen käytöstä ja aiempi kokemus ajoneuvojen korjauksesta katsotaan eduksi. Myös muut varastotehtävät kuten, varaston siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen, lastaus sekä purku ovat osa työtäsi. Vaikka työtä tehdäänkin itsenäisesti, tarvitaan työssä myös tiimipelaajan taitoja ja kykyä ottaa työkaverit huomioon.

Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkeen ja vuorot ovat pääsääntöisesti aamuvuoroja. Satunnaisesti vuoroja voi kuitenkin olla myös muina aikoina ja viikonloppuna.

Toivomme hakijalta iloista asennetta työhön ja sitoutumista tehtävien hoitoon yhdessä sovitulla tavalla. Hyvä asenne, joustavuus ja halu kehittyä antavat loistavat lähtökohdat työssä onnistumiselle. Työssä tarvitaan kykyä toimia itsenäisesti, reipasta asennetta, suomen ja englannin kielen taitoa, B-luokan ajokorttia sekä ajoneuvon käsittelytaitoja. Työ on ajoittain fyysistä, joten ethän pistä sitä pahaksesi.

Arvoihimme kuuluu ratkaisukeskeisyys ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Meille oikeanlainen asenne merkitsee sitä, että jokainen tekee aidosti parhaansa. Tuoreena työympäristönä toivomme työntekijöiltämme siis vastuuntuntoa: ymmärrystä omien työtehtävien hyvin hoitamisen merkityksestä koko työyhteisöön. Jokaisen tiimimme jäsenen onnistuminen kasvattaa koko työyhteisömme onnistumista, kasvua ja hyvää fiilistä.

Työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen ja koko työsuhteesi ajan sinulla on oman esimiehesi tuki.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset + CV osoitteeseen rekry@joescooter.fi

Mainitsethan hakemuksessasi miltä paikkakunnalta haet työtä.