Karttojen alueet

Vihreä – Pysäköintialue.

Vihreät alueet ovat erinomaisia paikkoja pysäköidä Joe.

Keltainen – Bonus alue.

Bonus alueet ovat usein vilkkaimpia alueita ajon aloittamiselle Joella, joten niihin pysäköidessä palkitsemme sinua seuraavalle ajajalle suotuisan pysäköintipaikan valinnasta! (Näillä alueilla Joe on myös usein mahdollista pysäköidä ihanan siististi.) Bonus alueelle määritetty prosenttimäärä hyvitetään takaisin Joe lompakkoosi ajamastasi ajosta.

Punainen – Kielletty alue pysäköidä.

Nämä alueet eivät ole Joen pysäköimistä varten. Et voi siis lopettaa ajoasi Joella punaiselle alueelle. Tarkistathan nämä alueet ennen ajosi aloittamista, ettet aja harhaan Joen pysäköintimahdollisuuksista.

Väritön – Harmaa alue.

Harmaa alue on bonus alueen vastakohta. Voit pysäköidä laudan harmaalle alueelle, mutta näille alueille pysäköinti voi olla kalliimpaa, koska nämä alueet eivät ole Joen seuraaville ajon aloittajille suotuisia. Sakotamme pysäköinnistä harmaalle alueelle, jos tästä koituu Joelle lisäkustannuksia ja käsittelemme harmaan alueen pysäköinnit aina tapauskohtaisesti.  Suosithan siis pysäköimiseen vihreitä tai keltaisia pysäköintialueita omaksi eduksesi.

Väritön alue

Violetti – Rajoitetun nopeuden alue.

Rajoitetun nopeuden alueet ovat luotu sinun ja muun liikenteen turvallisuuttasi varten. Vauhti tämän alueen sisäpuolella on hitaampi kuin laudan normaali nopeus.

Musta – Kielletty alue.

Kielletyt alueet eivät ole Joella ajamista tai pysäköimistä varten. Näille alueille ei Joen kyydissä pääse.