Viestintä- ja somevastaavaksi Joelle

Haemme viestintä- ja somevastaavaa Joe Scooterille kesäkaudelle 2023.

Työ on etätyö, mutta sisältää jonkin verran matkustamista Joe-kaupunkeihin somesisällön tuottamisen merkeissä.

Somevastaavana tehtäviisi kuuluu Joe Scooterin some-tilien hoitaminen, eli sisällön suunnittelu, tuottaminen ja asiakasviestintä somekanavissa. Joen sosiaalisiin medioihin kuuluu tällä hetkellä Instagram, Facebook, LinkedIn ja TikTok. Viestintävastaavan työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva: voit päästä työssäsi muun muassa kehittämään nettisivujamme, oppimaan Adobe Illustratorin käyttöä sekä kirjoittamaan lehdistötiedotteita.

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, toivoisimme kuitenkin, että sinulla on jonkin verran kokemusta valokuvaamisesta ja visuaalista silmää. Ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, halu kehittyä ja mielenkiinto valokuvaamista ja somemarkkinointia kohtaan riittää. Halutessasi voit liittää hakemukseesi sometilisi, jotta näemme, millaista sisältöä olet jo tuottanut. Tämä on oiva mahdollisuus somesta ja viestinnästä kiinnostuneelle tai alaa opiskelevalle, päästä näyttämään kyntensä sekä kartoittaa osaamista ja kokemusta tulevaisuutta varten.

Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä hallita kokonaisuuksia ja idearikasta lähestymistä somen tekemiseen. Innokas asenne, joustavuus ja halu kehittyä antavat loistavat lähtökohdat työssä onnistumiselle. Työssä tarvitaan kykyä toimia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti, tietoteknistä osaamista sekä suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvoihimme kuuluu ihmislähtöinen johtaminen, ratkaisukeskeisyys ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Meille oikeanlainen asenne merkitsee sitä, että jokainen tekee aidosti parhaansa. Tuoreena työympäristönä toivomme työntekijöiltämme siis vastuuntuntoa: ymmärrystä omien työtehtävien hyvin hoitamisen merkityksestä koko työyhteisöön. Jokaisen tiimimme jäsenen onnistuminen kasvattaa koko työyhteisömme onnistumista, kasvua ja hyvää fiilistä.

Koko työsuhteesi ajan sinulla on oman esihenkilösi tuki.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset + CV osoitteeseen rekry@joescooter.fi