Kenttätyöntekijäksi Joelle

Haemme kenttätyöntekijöitä kesäsesongille, joka ajoittuu huhtikuusta lokakuuhun.

Haemme nyt kenttätyöntekijöitä kaikkiin kaupunkeihin, jossa toimimme. Nämä kaupungit ovat Hämeenlinna, Imatra, Kalajoki, Kotka, Lappeenranta, Mikkeli, Pori ja Rauma.

Kenttätyöntekijänä tehtävänäsi on lautojen uudelleen sijoittaminen, kuljettaminen kentälle ja takaisin, sekä erilaiset varastotehtävät. Vaikka työtä tehdäänkin itsenäisesti, tarvitaan työssä tiimipelaajan taitoja ja kykyä ottaa työkaverit huomioon.

Työpäivät sijoittuvat arkeen ja viikonlopulle. Vuoroja tehdään kolmessa vuorossa kellon ympäri. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä halutessasi pelkkää yövuoroa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti, tiimihenkeä, reipasta asennetta, B-luokan ajokorttia sekä ajoneuvon käsittelytaitoja. Työ on ajoittain fyysistä, joten ethän pistä sitä pahaksesi. Kaupungin paikallistuntemuksesta on työssä hyötyä. Kerrothan siis hakemuksessasi tietämyksestäsi kaupungista, johon haet tehtävään.

Toivomme hakijalta iloista asennetta työhön ja sitoutumista tehtävien hoitoon yhdessä sovitulla tavalla. Joustavuus, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä ovat tärkeimpiä eväitä päästä osaksi työyhteisöämme. Tahdomme tarjota työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja koko työsuhteen ajan kestävän tuen omalta esimieheltä.

Joen tärkeimpiin arvoihin kuuluu ratkaisukeskeisyys ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Meille oikeanlainen asenne merkitsee sitä, että jokainen tekee aidosti parhaansa. Tuoreena työympäristönä toivomme työntekijöiltämme siis vastuuntuntoa: ymmärrystä omien työtehtävien hyvin hoitamisen merkityksestä koko työyhteisöön. Jokaisen tiimimme jäsenen onnistuminen kasvattaa koko työyhteisömme onnistumista, kasvua ja hyvää fiilistä.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!

Vapaamuotoiset hakemukset + CV sähköpostilla osoitteeseen: rekry@joescooter.fi

Sisällytäthän otsikkoon myös kaupungin, josta haet työtä.