Support esihenkilöksi Joelle

Haemme suorittavaa työtä tekevää esihenkilöä Joe Scootterin support-tiimille kesäkaudelle 2023. Työ on etätyö, joten asuinpaikallasi ei ole väliä.

Esihenkilönä sinulla on päivittäinen kokonaisvastuu teknisen tuen toiminnasta. Esihenkilön tehtäviin kuuluu huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista ja työssä onnistumisesta, muiden esihenkilövastuiden lisäksi. Emme vaadi aiempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta, sillä koulutamme sinut tehtävään.

Support-esihenkilönä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalautteisiin vastaaminen sekä asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen. Tämän lisäksi työsi sisältää teknisen tuen tarjoamista kentällä toimiville työntekijöille. Vaikka työtä tehdäänkin etänä, olet tiiviisti tekemisissä kentällä työskentelevien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Teknisen tuen tehtävät pitävät sisällään muun muassa ohjelmiston hallinnointia sekä erilaisten taskien suorittamista, kentän tarpeet ja tilanteet huomioiden. Aiempaa kokemusta teknisestä tuesta ei tarvita, mutta siitä on työssä etua.

Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä hallita kokonaisuuksia ja sitoutumista tehtävien hoitoon yhdessä sovitulla tavalla. Hyvä asenne, joustavuus ja halu kehittyä antavat loistavat lähtökohdat työssä onnistumiselle. Työssä tarvitaan kykyä toimia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti, tietoteknistä osaamista sekä suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvoihimme kuuluu ihmislähtöinen johtaminen, ratkaisukeskeisyys ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Meille oikeanlainen asenne merkitsee sitä, että jokainen tekee aidosti parhaansa. Tuoreena työympäristönä toivomme työntekijöiltämme siis vastuuntuntoa: ymmärrystä omien työtehtävien hyvin hoitamisen merkityksestä koko työyhteisöön. Jokaisen tiimimme jäsenen onnistuminen kasvattaa koko työyhteisömme onnistumista, kasvua ja hyvää fiilistä. Esihenkilönä sinulla on tärkeä tehtävä sen varmistamisessa, että nämä asiat toteutuvat työyhteisössä.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset + CV osoitteeseen rekry@joescooter.fi