Joe Ride yhteistyö

Oletko taksiyrittäjä tai kevyttaksiyrittäjä?

Joe Ride yhteistyö on keino sinulle kasvattaa ajomääriä ja toimia osana kehitystä kohti vastuullisempaa liikkumista. Täyttämällä alta löytyvän lomakkeen saamme yrityksestäsi tarvittavat tiedot ja pääset mukaan hakuun. Olemme sinuun yhteydessä lomakkeesi pohjalta.  Puhaltamalla yhteen hiileen parannamme kaupunkien sisäistä liikkumista – huomioiden asiakkaan ja ympäristömme tehokkaammin.

Miten Joe Ride toimii?

Yhteistyön kautta saat käyttöösi kuljettajasovelluksen, joka tuo Joe Scooterin olemassa olevat käyttäjät asiakkaiksesi ja taksin tilaaminen on entistä sujuvampaa. Voit lähteä mukaan Joe Ride yhteistyöhön vaikka sinulla olisi jo oma ja täysin itsenäisesti toimiva taksiyritys. Jos sinulla on vain taksinkuljettajan ajolupa, mutta sinulta puuttuu taksiliikennelupa (yrittäjälupa) Joe Ride yhteistyö mahdollistaa sinulle taksinkuljettajana toimimisen – sillä yrittäjälupa löytyy meiltä.

Asiakas varaa Joe Ride taksikyytinsä Joe sovelluksesta, jota hän voi käyttää myös sähköpotkulautojen vuokraamiseen. Sateisen sään sattuessa tai juhlailtoina, moni sähköpotkulautailija voi siis helposti valita kyydikseen Joe Riden!

Asiakkaan varatessa matkan Joe sovelluksesta pääset hakemaan asiakkaan suoraan sovelluksen näyttämästä sijainnista – vaivatonta, nopeaa ja automaattista. Sinulle palvelu maksaa vain pienen välitysprosenttiosuuden per ajo, sovellus itsessään on täysin ilmainen.

Joen Ride -kyytien fossiilipäästöjä neutralisoidaksemme istutamme yhden puun per taksiajo. Pääset siis osaksi ympäristöystävällisempää taksinvälitystä. Asiantunteva Joe Support -asiakaspalvelu vastaa asiakaspalautteisiin, joten tehtäväksesi jää vain hoitaa kyyditseminen sovitujen sääntöjen ja laadun mukaisesti.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus ja pääset mukaan valintaprosessiin!

Hakemus Joe Ride taksiyrittäjäksi